Pagina wordt geladen ...
Contact opnemen

Welkom in de wereld van licht, geluid en beeld!

Welkom bij Anne van der Helm Stage Equipment. Wij zijn specialist in de verkoop en verhuur van professionele licht- en geluidsapparatuur. Dagelijks verzorgen beeld, licht en geluid voor tal van bedrijven en evenementen.

Wij verstaan ons vak en zorgen voor een optimale kwaliteit. Kijk ook eens op onze portfolio. Geen feest of evenement is ons te gek. Van een indrukwekkende lichtshow tot een onvergetelijke bruiloft, tot een bedrijfsevenement. Groot of klein? Bij ons wordt elk evenement en feest, een activiteit om nooit te vergeten! Wij streven ernaar om het maximale uit elk feest te halen.

Ontdek de mogelijkheden van de wereld van licht, geluid en beeld

Licht, geluid en beeld zijn de onderdelen die van een standaard feest een knallend feest kunnen maken. Wie wil er nu niet een onvergetelijk feest achterlaten bij hun vrienden, familie en kennissen? Bekijk dan rustig onze duizend-en-één mogelijkheden. Enkele voorbeelden zijn bruiloften en partijen, een Drive-in show, schuimparty’s, SMS party’s of een karaoke party.

Naast het regelen van een compleet feest is het ook mogelijk om professionele audio- en lichtapparatuur te huren. Goed geluid, een mooie lichtshow en mengpanelen zijn namelijk een grote investering om aan te schaffen voor een feest. In dit soort gevallen is het verstandiger om de professionele apparatuur te huren zodat u niet hoeft te investeren in de aanschaf van bijvoorbeeld een mengpaneel. Alle audiosystemen, projectiematerialen en lampen zijn uit voorraad te leveren. Dit alles van de toonaangevende merken. Bespaar uzelf een grote zoektocht en slaag op één adres!

Bent u de volgende? Wij kunnen ons voorstellen dat u verdwaald bent in de oneindige mogelijkheden. Graag staan wij u dan ook te woord om u te informeren over alle mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met ons op via telefoon 0528 – 33 16 96 of via mobiel: 06 - 52 46 89 85. Uiteraard zijn wij ook per e-mail bereikbaar: info@annevanderhelm.nl

Graag tot ziens bij Anne van der Helm Stage Equipment.

Contact opnemen  Bekijk de mogelijkheden