Pagina wordt geladen ...
Contact opnemen

Neon Party

Neon verlichting langs de muren, glowsticks dansen boven de hoofden van de feestgangers en blacklight geeft de party een spectaculaire sfeer: de Neon Party is in volle gang. Een magisch feest met stevige beats waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Het begint met verlichting

Wij kunnen iedere ruimte omtoveren tot een magisch spektakel. Het maakt niet uit of het om een grote loods gaat of om de schoolkantine: wij maken er een magische ruimte van vol neonverlichting. Deze verlichting heeft felle kleuren, zoals geel, groen, turquoise, oranje en magenta. Om het plaatje compleet te maken, delen wij aan uw gasten glowsticks uit in corresponderende kleuren. Het effect van de neonverlichting en glowsticks wordt versterkt door een donkere ruimte en door blacklight.

Goede muziek

De Neon Party is helemaal compleet met een dj die precies weet hoe hij de sfeer van de ruimte kan vertalen in muziek. Uiteraard worden de laatste hits gedraaid en kunnen er ook verzoeknummers opgenomen worden in de playlist. Wij helpen u graag met een passend advies voor de muziek en natuurlijk de aankleding van de ruimte.

Maak het compleet

Wanneer u als thema van een feest kiest voor de magische sfeer van een Neon Party, dan laat u dit de feestgangers natuurlijk van te voren weten. Geef als kledingtip wit, zwart en neonkleuren. De verlichting zal dan gaan spelen met de kleding, wat de magische sfeer nog meer versterkt. Neonmake-up, nagellak en hairspray in gekke kleuren helpen ook om de sfeer compleet te maken en zijn helemaal perfect voor een knallend schoolfeest. De neonkleuren zullen vooral onder de blacklight effecten van de kleding en make-up afspatten. U kunt zelfs de drankjes en versiering helemaal in neonsferen brengen om de magische sfeer nog meer te benadrukken.

Perfect voor uw evenement

Een Neon Party is perfect voor een groot feest. Denk hierbij aan een knallend bedrijfsfeest, een bijzondere studentenparty of als eindfeest voor de eindexamenklassen. Biedt hierbij zelf de glowsticks, LED-verlichting en neonmake-up aan, om zo de feestgangers helemaal in de stemming te brengen.

Wilt u meer weten over een Neon Party bij Anne van der Helm Stage Equipment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het plannen van een spetterend feest, in neonkleuren.

Contact opnemen  Bekijk de mogelijkheden