Pagina wordt geladen ...
Contact opnemen

Schuimparty

De voetjes van de vloer met een schuimparty

Een schuimparty is een geweldige belevenis. Hierbij dansen feestgangers in een flinke laag met schuim. Dankzij een schuimkanon ontstaat er soms een laag van wel 1.5 meter hoog. De combinatie van geweldige muziek, vrolijke feestgangers en flink wat schuim maakt het tot een onvergetelijke avond. Interesse in een bruisende schuimparty? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel met 06 52 46 89 85 of mail naar info@annevanderhelm.nl.

anne-van-der-helm-pagina-schuimparty-II

Beleef een onvergetelijke schuimparty

Voor een geweldige schuimparty kunt u uitstekend terecht bij Anne van der Helm Stage Equipment. Dankzij jarenlange ervaring en professionaliteit bent u zeker van een geslaagd feestje. Wat betreft organisatie komt er behoorlijk wat bij kijken. Zo dient er bijvoorbeeld een goede muzieklijst samengesteld te worden. Ook moet de omgeving voldoen aan allerlei veiligheidseisen. Bij een schuimparty is er doorgaans sprake van een grote groep mensen. Bij calamiteiten moet het mogelijk zijn dat bezoekers snel van de dansvloer af kunnen. Bovendien gebruikt Anne van der Helm Stage Equipment gekeurd schuim dat het interieur en de gezondheid van de feestgangers niet beschadigd.

Schuimparty voor allerlei gelegenheden

Er zijn vele gelegenheden die zich uitstekend lenen voor een schuimparty. Denk bijvoorbeeld aan een schoolfeest, of de komst van een beroemde DJ in een discotheek. Er worden zelfs buurt- en straatfeesten georganiseerd met een flinke laag schuim. Dankzij het gebruik van een schuimkanon neemt de feestvreugde alleen maar toe. Het apparaat spuit soms wel 1.5 meter schuim in een ruimte. Ook het schuimkanon kunt u huren bij Anne van der Helm State Equipment. Deze is van uitstekende kwaliteit, en al gebruikt bij vele schuimparty’s.

anne-van-der-helm-pagina-schuimparty

Schoonmaak na een nachtje feesten

Het is geweldig om te dansen in een flinke laag schuim, terwijl er heerlijke muziek klinkt en overal lichten flitsen. De avond en nacht gaat waarschijnlijk dan ook veel te snel voorbij. Na het feest regelt Anne van der Helm Stage Equipment ook de schoonmaak. Dit gebeurt door middel van zogeheten anti-foam. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt dit ervoor dat het schuim snel oplost. Daardoor kan het opruimen snel beginnen. Als bedrijf of ondernemer hoeft u zich dus nergens druk over te maken. Anne van der Helm State Equipment neemt u al het regelwerk graag uit handen.

Contact opnemen  Bekijk de mogelijkheden