Pagina wordt geladen ...
Contact opnemen

Karaoke Party

Karaoke, wie kent het fenomeen nou niet? Heerlijk meebrullen op de allerbekendste en grootste hits van zowel Nederlandse als buitenlandse top artiesten. Karaoke kan dan ook van jong tot oud gedaan worden en is een herkenningsfeest voor iedereen. Een Karaoke party is dan ook een feest wat geschikt is voor iedereen en wat ook nog eens heel leuk is om te doen. Bij Anne van der Helm Stage Equipment bent u dan ook aan het juiste adres, dat ervoor zorgt dat u een onvergetelijk feest zult beleven en door blijft zingen tot de zon opgaat.

Kies uw favoriete muziekthema's

Het voordeel van de Karaoke party is, is dat het voor elke leeftijdsgroep leuk is en dat iedereen het kent. Anne van der Helm Stage Equipment heeft maar liefst ruim 550 Nederlandse en Engelstalige hits in de platenkoffer zitten. Zo kunnen uw gasten altijd kiezen uit hun favoriete hits om mee te zingen. Tevens kunt u zelf aangeven welke muziek uit welk tijdperk tot uw favorieten behoort. Van de jaren '70 tot en met de hits van nu, het zit allemaal in de platenkoffer die Anne van der Helm Stage Equipment tot haar beschikking heeft. De nummers worden allen afgespeeld op een zeer gebruiksvriendelijke installatie, zodat dit een instant garantie is voor veel zangplezier.

Anne van der Helm Stage Equipment biedt feest op maat

De verzorging voor een Karaoke party wordt volledig verzorgd door Anne van der Helm Stage Equipment en bestaat onder andere uit:

Er bestaat echter de mogelijkheid om uw evenement volledig op maat te laten plaatsvinden. Zo kunt u altijd vrijblijvend de mogelijkheden hiervoor bespreken met Anne van der Helm Stage Equipment dat zorgt voor de perfecte party op maat.

Contact opnemen  Bekijk de mogelijkheden