Pagina wordt geladen ...
Contact opnemen

Special effects

Een special effect is een finishing touch die u aan uw evenement of feest kunt toevoegen. Er zijn verschillende soorten, maar allen hebben de bedoeling om de bezoeker of klant versteld te doen staan, of om extra sfeer te creëren. Bij de meesten is het direct duidelijk waar ze voor zijn. Zo zal een bellenblaasmachine bellen blazen en zal een rookmachine rook een bepaalde ruimte in spuiten.

Special effects worden gezien als de finishing touch voor alle evenementen, feesten en partijen.

Welke effecten zijn er allemaal?

Simpelweg kunnen special effects in drie verschillende categorieën ingedeeld worden, namelijk optisch (ook wel visueel of fotografisch genoemd), mechanisch of geluid. Visuele effecten zijn de effecten die we kunnen zien en waarnemen, mechanische effecten zijn vooral bewegend zoals explosies of het gebruik van rookmachines. Geluidseffecten spreken ook voor zich: hierbij gaat het vooral om het gebruik van bestaande, kunstmatig gecreëerde of gemanipuleerde geluiden. Optische effecten worden vooral tijdens feesten en evenementen gebruikt, maar worden ook in films gezien. Mechanische effecten worden ingezet tijdens films, en de geluidseffecten kunnen zowel tijdens evenementen, optredens en films worden gebruikt.

Voor elk soort evenement

Anne van der Helm Stage Equipment kan u voor elk evenement, feest of partijtje een special effect aanbieden. Zo beschikken wij over meerdere confettikanonnen en diverse andere machines, zodat uw evenement, feest of partij een extra feestelijke touch krijgt en een blijvende indruk achterlaat op uw gasten. Maar ook kunnen wij u helpen op het gebied van:

Special effects huren

Bent u op zoek naar één of meerdere special effects om uw evenement extra in de schijnwerpers te zetten? Dan bent u bij Anne van der Helm Stage Equipment aan het juiste adres. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, maar ook kunt u ons contacteren om direct één of meerdere machines te huren.

Contact opnemen  Bekijk de mogelijkheden