Pagina wordt geladen ...
Contact opnemen

SMS Party: maak het feest persoonlijk

Een groot schoolfeest, een gezellig bedrijfsfeest of welke party dan ook, maakt u nog persoonlijker door er een SMS Party van te maken. Het is zo leuk om te zien hoe iedereen zich vermaakt door middel van live berichtjes op het grote scherm bij de DJ. De tekstberichtjes kunt u gemakkelijk toevoegen aan ieder feest.

SMS Party

Tekstberichtjes sturen

Een tekstberichtje sturen is vaak sneller gedaan dan wanneer u een heel telefoongesprek met iemand aangaat. Daarom sturen we liever WhatsApp berichtjes en sms'jes. Maak het feest daarom compleet met grote schermen, waarop de tekstberichtjes verschijnen, tijdens het feest. Dankzij een speciaal telefoonnummer en een speciale tag die in het bericht opgenomen moet worden, verschijnen de sms-berichten vanzelf op het scherm. De DJ zorgt ervoor dat de gasten zeker gaan sms'en. Bijvoorbeeld door vragen te stellen of aan te geven dat er berichtjes voor geliefden gestuurd kunnen worden.

Op de foto

Een professionele fotograaf maakt tijdens het feest foto’s van uw gasten. Deze foto’s zullen ook op de schermen verschijnen en zal zeker reacties losmaken bij de feestgangers. Zo wordt het feest echt interactief en heeft iedereen er nog meer plezier in. Een SMS Party komt dan vanzelf op gang en biedt twee keer zoveel plezier.

Dansen & sms'en

Een SMS Party is zeer geschikt voor school- en studentenfeesten. Zet de sms-service in tijdens een Kerstfeest op het werk begin met iedereen fijne feestdagen te wensen via het scherm. En wat dacht u van een Valentijnsbal waarbij uw gasten lieve woorden via het scherm kunnen sturen. En wat dacht u van leuke tekstberichten tijdens een launchparty van een nieuw product? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die een SMS Party u kan bieden.

Direct mailing

Wilt u na afloop van het feest uw gasten nog een bedankje sturen via sms? Dat kan! Wij verzamelen alle mobiele telefoonnummers voor u, zodat u achteraf nog een berichtje aan de gebruikers van de sms-dienst kunt sturen. Dat zal zeker worden gewaardeerd. Wilt u meer weten over de SMS Party en wat Anne van der Helm Stage Equipment nog meer voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Samen met u maken we overal een knalfuif van!

Contact opnemen  Bekijk de mogelijkheden