Pagina wordt geladen ...
Contact opnemen

Narrowcasting

Beeldschermen gebruiken om uw bezoekers te informeren of enthousiasmeren, het wordt tot heden al door veel bedrijven gebruikt. Ook u kunt dit leveren aan uw bezoekers of klanten doormiddel van een narrowcasting systeem!

Wat is Narrowcasting? 

Narrowcasting is het uitzenden van informatie of entertainment via een beeldscherm. U kunt zelf de gewenste informatie tonen op een beeldscherm, te gebruiken voor verschillende doeleinden. Narrowcasting wordt tot heden al door veel bedrijven gebruikt als krachtig communicatiemiddel voor hun klanten en bezoekers. Op afstand kan er met gemak de verschillende schermen worden aangestuurd om relevante content uit te zenden.

Een aantal functionaliteiten van een narrowcasting systeem:
•    Informeren van klanten en bezoekers;
•    Communiceren met medewerkers;
•    Entertainen van klanten en bezoekers.

Mogelijkheden

Een evenement is volledig met een narrowcasting systeem. U kunt gemakkelijk uw informatie met uw bezoekers en klanten delen. Zo kunt u bijvoorbeeld op de looproute van de bezoekers een welkomstboodschap laten zien. En kunt u wanneer een evenement is afgelopen uw bezoekers voorzien van informatie over het huidige weer, om ze niet door de regen naar huis te laten gaan.

Het beheer

Uw narrowcasting systeem beheert u eenvoudig met een CMS (Content Management Systeem). U kunt hiermee onder andere de afzonderlijke schermen waarop de uitzendingen getoond worden beheren, afspeellijsten creëren en dia’s opmaken.

Neem contact op

Bij Anne van der Helm Stage Equipment ben u aan het juiste adres voor alles wat met professioneel licht, geluid en beeld te maken heeft. Wilt u meer informatie over de verkoop van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.