Pagina wordt geladen ...
Contact opnemen

Verkoop van professioneel licht, geluid en beeld

Op zoek naar uitstekende kwaliteit apparatuur voor professioneel licht, geluid en beeld? Zoek niet verder! Bij Anne van der Helm Stage Equipment bent u aan het juiste adres voor de koop van uitstekend kwalitatief apparatuur.

Professionele geluidsinstallaties

Goed geluid is belangrijk op iedere locatie. Of dit nu een bedrijf of in een openbare ruimte is. Warme klanken dragen naast omzet en motivatie bij uw personeel, ook bij aan de beleving van uw gasten. Toch is elk geluid anders op elke locatie. Er worden andere eisen gesteld bij bijvoorbeeld een theater dan bij een vergaderzaal. Anne van der Helm Stage Equipment kan u adviseren in wat voor u de ideale geluidinstallatie. Wij zijn specialist in de verkoop van professionele geluidsinstallaties, dus bij ons zit u goed!

anne-van-der-helm-pagina-verhuur

Beeldschermen

Beeldapparatuur is onmisbaar in uw boardroom of showroom. Het zorgt voor net dat beetje extra in uw inrichting. Op de beeldschermen kunt u gebruik maken van narrowcasting. Al veel bedrijven maken gebruik van dit krachtige communicatie instrument. Met een narrowcasting systeem kunt u zelf de gewenste informatie tonen op de beeldschermen. U kunt zelf eenvoudig de schermen bedienen en uw eigen inhoud hier op plaatsen. Zo kunt u uw gasten op een prettige manier van informatie voorzien. Wij Bij Anne van der Helm Stage Equipment zijn specialist in de verkoop vandeze professionele beeldscheremen die tevens geschikt zijn voor narrowcasting. 

Verlichting 

Naast goed geluid kan de juiste verlichting het helemaal af maken. Bent u op zoek naar een professioneel lichtplan? Dan bent u bij ons aan het goede adres, wij hebben veel ervaring met de verkoop van de verlichting voor in een discotheek, maar ook voor kleinschaliger sfeerverlichting. Hierin zijn alle mogelijkheden bespreekbaar. Licht is bepalend voor de sfeer van uw locatie. Gaat u voor feestelijk of juist voor sfeervol?

Neem contact op

Bij Anne van der Helm Stage Equipment ben u aan het juiste adres voor alles wat met professioneel licht, geluid en beeld te maken heeft. Wilt u meer informatie over de verkoop van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.