Pagina wordt geladen ...
Contact opnemen

Drive-in Show

Bent u op zoek naar een drive-in show, dan bent u bij Anne van der Helm Stage Equipment aan het juiste adres. Anne van der Helm Stage Equipment heeft de technische ondersteuning in huis om voor u een geweldige drive-in show neer te zetten. Geen enkel feest is dan ook te groot of te klein voor Anne van der Helm Stage Equipment, dat elke drive-in show tot een groot succes maakt. Wilt u dat wij uw drive-in show verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact op.

anne-van-der-helm-pagina-drive-in

Het feest kan altijd doorgaan met de licht en geluidsinstallaties van Anne van der Helm Stage Equipment

Door de jaren heen heeft Anne van der Helm Stage Equipment een uitstekende ervaring opgedaan en heeft het al menig succesvolle drive-in shows neergezet. Daarnaast heeft Anne van der Helm Stage Equipment alle technische ondersteuning in huis om het feest te laten slagen. Voor elk feest heeft Anne van der Helm Stage Equipment installaties klaar staan voor wat betreft het licht en het geluid. Zo zijn er installaties die geschikt zijn voor de kleinere feesten, maar kunnen er ook installaties worden geleverd voor mega drive-in shows. Het maakt dus niet uit welk budget u heeft, het feest kan altijd doorgaan met de installaties van Anne van der Helm Stage Equipment.

Kies een thema dat bij u past!

Wanneer u een thema aan uw feest wil verbinden dan is dit ook mogelijk bij Anne van der Helm Stage Equipment. Zo kunt een drive-in show eventueel combineren met een thema dat op uw wensen aansluit. Anne van der Helm Stage Equipment heeft de ervaringen met het verzorgen van een aantal thema's. Zo verzorgde het onder andere al met succes de volgende thema's:

Zit uw thema er niet bij, dan kunt u altijd in overleg gaan om te kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn. Zo kunt u altijd uw drive-in show volledig op maat krijgen met het thema dat u voor ogen heeft. Neem dus gerust eens contact op voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk advies. Ook kunt u, uw vraag stellen via het contactformulier.

Maak het feest compleet met een professionele DJ

Maak uw drive-in show compleet en huur er een professionele DJ bij! De DJ draait plaatjes die bij uw wensen en doelgroep past. De drive-in shows met Dj kunnen worden ingezet voor elk feest. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagfeest, jubileumfeest, schoolfeest, gala of studentenfeest: Anne van der Helm Stage Equipment heeft alle technische ondersteuning in huis om het feest te laten slagen!

Contact opnemen  Bekijk de mogelijkheden